KRC Genk

We nemen een kijkje bij KRC Genk. Hoe wordt PlanBookGo daar gebruikt?

Een extra gast aanmelden voor een businessdiner bij KRC Genk? Een bezoeker met glutenintolerantie en vegetariër aan tafel? De juiste bedrijfsgegevens op jouw factuur? PlanBookGo laat jou én jouw gasten heerlijk genieten van een zorgeloos businessdiner bij KRC Genk. De online tool zorgt ervoor dat je alle bijzonderheden van tevoren makkelijk en snel kan doorgeven.

Zo klinkt het ook bij Liesbeth Vandersmissen van Vandersmissen Feestservice: “Onze gasten verliezen geen tijd aan onnodige administratieve taken tijdens hun bezoek aan de businesslounge. Bij aankomst worden ze onmiddellijk geleid naar de betreffende tafel met het juist aantal plaatsen, dranken, en mogelijke extra bijzonderheden. Door het gebruik van PlanBookGo heeft ons team alle wensen van de klant van tevoren doorgekregen en perfect tot in de puntjes kunnen voorbereiden. Denk hierbij ook aan bezoekers met bepaalde voorkeuren of intoleranties. Dankzij de online tool PlanBookGo zijn we hier van tevoren op de hoogte en kunnen we hier probleemloos op anticiperen. Die vlekkeloze service waarderen onze gasten enorm.”.

Ook het bestuur van KRC Genk is tevreden van het online reserveringssysteem. “We willen onze gasten een onvergetelijke ervaring aanbieden bij KRC Genk. Van het begin tot het einde van de avond. Een vlotte bediening met excellente catering zijn daar een cruciaal onderdeel van. Het is voor ons enorm belangrijk dat de gasten onmiddellijk naar hun tafel worden geleid en het culinair genieten vlot verloopt. Dankzij PlanBookGo kunnen ze van tevoren hun tafel reserveren en achteraf met een digitale handtekening makkelijk en snel hun rekening bevestigen. Deze komt dan na enkele seconden in hun mailbox terecht. Snelheid en efficiëntie zijn eigen aan het DNA van onze club én zorgen ervoor dat onze bezoekers meer tijd kunnen spenderen aan culinair genieten en netwerken”

aldus Erik Gerits, algemeen directeur van KRC Genk.