PlanBookGo ging live en enkele dagen later waren bijna alle plaatsen van de boekenmarkten in Bilzen uitverkocht. De standhouders gingen razend enthousiast aan de slag met het reserveren van hun favoriete standplaats op de boekenmarkten in Bilzen. Stad Bilzen organiseert dit jaar maar liefst 6 boekenmarkten. De plaatsen van de 6 data zijn op enkele plaatsen na ingevuld.

Wil je er nog graag bij zijn? Wees dan snel! “De eerste dagen dat PlanBookGo live ging, leek het wel Tommorowland. De inschrijvingen van deelnemers aan de boekenmarkten stroomden binnen. We zijn zeer tevreden over de werking van PlanBookGo. Het maakt reserveren, betalen en het toewijzen van een deelnemer aan een locatie op de boekenmarkt een stuk makkelijker. Het is een gemak, zowel voor onze medewerkers van Bibliotheek Bilzen als de standhouders” zegt een tevreden Jannie Nijssen, directeur van Bibliotheek Bilzen.